[Skip to Content]

Vidareutbilda din personal vid universiteten

Ge dina medarbetare en vidareutbildning vid Uppsalas två universitet.

Som företag eller organisation i Uppsala kan du enkelt ge dina medarbetare en vidareutbildning vid Uppsalas två universitet i världsklass. Vilket universitet du väljer beror på ämne.

Läs vid Uppsala universitet (UU)

Avdelningen för uppdragsutbildning är experter på att skräddarsy fortbildning till den offentliga sektorn, men de kan även göra det till företag och organisationer inom den privata sektorn. Ett krav är att utbildningen måste vara inom universitets ämnen och forskning. Universitetet har också färdiga utbildningar, till exempel för specialistläkare som vill uppdatera sig med den senaste kunskapen.

Några som har beställt fortbildning från Uppsala universitet är Svenska kyrkan, Kriminalvården, TCO, Skolverket och Arbetsförmedlingen. Svenska kyrkan har utbildat sina kyrkoherdar i ledarskap. Kriminalvården har utbildat chefer på olika nivåer inom ledarskap. TCO har utbildat skyddsombud och förtroendevalda inom arbetsmiljö. Arbetsförmedlingen har beställt en arbetsmarknadsutbildning för nyanlända akademiker som heter Korta vägen. Skolverket fortbildar lärare inom satsningarna Lärarlyftet och Nyanländas lärande. Kontakta oss gärna du med på uppdragsutbildning@uadm.uu.se.

Läs vid Sveriges lantbruksuniversitet (SLU)

Sveriges lantbruksuniversitet har färdiga program, men kan också skräddarsy ett program som passar era behov. Kontakta Margareta Stigson som är chef för sekretariat för uppdragsutbildning. SLU erbjuder såväl kortare webbkurser som längre campusförlagda kurser.

Några av de cirka 2 500 företag som har beställt en utbildning från SLU är GB Glace AB, Foodmark Sweden AB, SIA-Glass AB, Äppelriket Österlen, Mjälloms Tunnbröd AB och Jakobsdals Charkuteri. Exempel på utbildningar har varit hygienkörkort, produktutvecklingsmetodik, riskhantering och produktutveckling. Kurserna är webbaserade, men kombineras ofta med träffar.

Kontakt
Citat

"På Sveriges lantbruksuniversitet kan vi erbjuda dig våra färdiga webbaserade kurser eller att skräddarsy ett program som passar era behov. Kontakta mig så slussar jag dig vidare för att hitta den bästa lösningen!"

Margareta Stigson, SLU

"Vi är experter på att skräddarsy fortbildning till olika organisationer baserad på universitetets forskning. Kontakta oss gärna så hjälper vi dig!"

Karin Folcker, Uppsala universitet

 

Ladda ner