[Skip to Content]

Ett tropiskt äventyr

Fyrishov är en av Sveriges största arenor för bad, idrott och event. Här finns även ett populärt äventyrsbad i tropisk miljö med många spännande aktiviteter.

Det är enkelt att ta sig till Fyrishovs äventyrsbad. Området ligger på promenadavstånd till Uppsala centrum med mycket goda kommunikationer.

30 grader i vattnet

Fyrishovs äventyrsbad har en tropisk miljö med exotisk djungelkänsla. På badet finns två vattenrutschbanor med tidtagning, jetströmkanal, vattenfall, en grotta att simma in i, fontäner, vattenkanoner, stora vattenleksaker och två varma bubbelpooler. Bassängen i simhallen har de olympiska måtten 50x25 meter och här finns alltid banor reserverade för dig som vill ägna dig åt motionssim. I simhallen finns även 10 meters hopptorn.

Sommar, sommar, sommar…

Från maj till augusti har utomhusbadet öppet. Besökarna kan röra sig fritt mellan utomhuspoolerna, äventyrsbadet och simhallen med hopptorn. Runt poolen finns stora härliga gräsytor som sträcker sig ned till Fyrisån. Vid fint väder kan du köpa fika och glass i Sommarserveringen.

Läs mer på www.fyrishov.se

Fakta om Fyrishovs äventyrsbad

Fyrishovs äventyrsbad är en del av Fyrishov, Sveriges mest besökta arena och ett av

  • Sveriges största besöksmål
  • Tropisk miljö med 32° i luften och 30° i vattnet
  • Vattenrutschbanor, jetström, vattenfall, grotta, fontäner, bubbelpooler mm
  • Bassängen har ett barnvänligt djup från 30 cm till 1,2 m
  • Utomhus finns ett Sommarbadet med två bassänger och ett bastulandskap
  • Öppet alla dagar, året runt
Ladda ner